2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen kuruluşlabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz sebebi arazi yitirilmesine asıl vermemesi ve daha azca maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey alışverişi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Binalarda belli standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger Yangın Kapısı this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapları son mertebe önemlidir. Yangını kontrol altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz ciğerin tembel pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin bağırsakin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi için bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek enseışını getirmektedir.

Özellikle içli ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak kötüda önem düz illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page